Om AutoIn Bilfrakt AS

AutoIn Bilfrakt AS er et selskap etablert i 2002 under navnet Autofrakt AS av Harald Rømcke. Selskapet ble stiftet primært for å befrakte egne biler til og fra våre kunder. Dette har under tiden utviklet seg til å bli et profesjonelt selskap innen befrakting på øslandsområdet. Vår lange erfaring har gjort oss til en dyktig aktør innen befrakting av biler. Med bevist satsing på dyktige medarbeidere og et avansert logistikksystem, skal vi forsterke denne posisjonen ytterligere i tiden som kommer.

Bedriften er et selskap i AutoIn Gruppen, som i dag består av AutoIn Bilskadesenter AS, AutoIn Spot Paint AS, AutoIn Bilfrakt AS samt Rømcke Eiendom AS.

Med vårt totalkonsept vil vi betjene og tilfredstille så vel store som små forsikringsselskap, leasingselskap, bilutleierfirmaer, bilforhandlere, bedriftkunder og ikke minst deg som privat person.

Gjennom AutoIn Bilfrakt AS har vi mulighet til hente- og bringe kjøretøy til / fra den enkelte arbeidsplass og eventuelt hjemmeadresse innenfor Stor-Oslo. Dette er tilbud for deg som kunde i AutoIn Bilskadesenter AS. Derved behøver du ikke å forlate din arbeidsplass til private gjøremål i arbeidstiden.

Vår målsetting er å kunne bistå deg som kunde umiddelbart ved behov for dette.

Vi ser at våre kunder er avhengige av at varene leveres til avtalt tid og til rett sted.

Vi har gjort dette til vår hovedmålsetning.

Beviset på at vi lever opp til denne målsettingen er veksten vi opplever både fra våre faste kunder igjennom mange år, og etterspørselen fra nye kunder.


Hvorfor velge oss?

    • Korte bestillings- og ventetider!
    • Raskt og effektivt!
    • Billigere enn du tror!
    • Lang erfaring!
    • Gode referanser!

Bilskadetaksering

Gjennom våre egne verksteder i AutoIn Bilskadesenter,lokalisert Bjørnerud veien 11 og Grenseveien 80,kan vi bistå deg etter påført skade på din bil.


Kom innom oss for skadebesiktigelse og taksering ved et av våre anlegg i Oslo. Mens du venter gir vi deg raskt en prisantydning på skadens størrelse og omfang.

Les alt om taksering her

Varsel om prisøkning på 10% fra 5.Mai

Med bakgrunn i den generelle prisøkningen de siste årene, ser vi oss nødt til å endre prisene for å kunne fortsette å være konkurransedyktige både på pris og utførelse.

91 78 78 98