Samarbeids avtale AutoIn Bilfrakt AS og AutoIn Bilskadesenter AS

Gjennom vårt totalkonsept i AutoIn Gruppen kan vi tilby befrakting dersom uhellet har oppstått.

AutoIn Befrakting AS ønsker å gjøre det enklest mulig for deg som kunde når uhellet først har oppstått. Vi har igjennom vårt eget AutoIn Bilskadesenter AS mulighet til å tilby deg en totalløsning som dekker både transport, taksering og reparasjon.

Har du avtale om leiebil inkludert i forsikringen din, vil vi ha leiebil klar til deg når du leverer bilen på AutoIn Bilskadesenter AS.

AutoIn BilFrakt AS kan også hente og bringe din bil uten merkostnad for deg innenfor Stor-Oslo. Dette vil spare deg for tid og kostnader, ved at du slipper å bruke din arbeidstid på og reise til og fra vårt verksted. Forutsetningen for kostnadsfri transport,er at ditt verkstedsvalg faller på AutoIn Bilskadesenter AS.

AutoIn Bilskadeseneter AS har på kort tid  vokst fra å være et rent billakkeringsverksted til å bli en stor frittstående og proffesjonell aktør på komplette bilskadereparasjoner i Stor-Oslo.

Hvorfor velge oss?

    • Korte bestillings- og ventetider!
    • Raskt og effektivt!
    • Billigere enn du tror!
    • Lang erfaring!
    • Gode referanser!

Bilskadetaksering

Gjennom våre egne verksteder i AutoIn Bilskadesenter,lokalisert Bjørnerud veien 11 og Grenseveien 80,kan vi bistå deg etter påført skade på din bil.


Kom innom oss for skadebesiktigelse og taksering ved et av våre anlegg i Oslo. Mens du venter gir vi deg raskt en prisantydning på skadens størrelse og omfang.

Les alt om taksering her

Varsel om prisøkning på 10% fra 5.Mai

Med bakgrunn i den generelle prisøkningen de siste årene, ser vi oss nødt til å endre prisene for å kunne fortsette å være konkurransedyktige både på pris og utførelse.

91 78 78 98