Bilskade taksering

Ta kontakt med våre medarbeidere i AutoIn Spotpaint AS eller AutoIn Bilskadesenter AS når uhellet har oppstått.

Våre medarbeidere utfører taksering og benytter forsikringsbransjens (DBS) takstsystem. Lang erfaring med bilskader og utbedring av disse sikrer korrekt taksering og arbeidsbeskrivelse.

Ved mindre skader er det ikke alltid lønnsomt å benytte forsikringen. I samråd med  forsikringselskapet kan vi beregne hva som er mest fordelaktig i ditt tilfelle. Enten det er en stor skade eller kun en mindre reparasjon krever dette spesialkompetanse fordi biler i dag produseres etter helt bestemte metoder og sikkerhetskrav.

Reparasjoner som avviker såkalte sikre skadereparasjoner kan få katastrofale følger for bilens kjøreegenskaper og derfor også din sikkerhet. AutoIn Bilskadesenter har til enhver tid de tekniske hjelpemidler og den kompetanse som bilprodusentene krever i sine spesifikasjoner.

Kontakt oss på telefon 22 76 31 00 og vi avsetter tid for besiktigelse  av din bil i  Grenseveien 80 eller Bjørnerudveien 11.

Hvorfor velge oss?

    • Korte bestillings- og ventetider!
    • Raskt og effektivt!
    • Billigere enn du tror!
    • Lang erfaring!
    • Gode referanser!

Bilskadetaksering

Gjennom våre egne verksteder i AutoIn Bilskadesenter,lokalisert Bjørnerud veien 11 og Grenseveien 80,kan vi bistå deg etter påført skade på din bil.


Kom innom oss for skadebesiktigelse og taksering ved et av våre anlegg i Oslo. Mens du venter gir vi deg raskt en prisantydning på skadens størrelse og omfang.

Les alt om taksering her

La oss kontakte deg

Vi ringer tilbake innen 24 timer

fields
22 76 31 00